18 Ocak 2019 Cuma

Demet Özdemir’in kimdir?



DEMET ÖZDEMİR’İN BİYOGRAFİSİ
Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli’nde doğmuştur

26 Şubat 1992'de doğmuştur
 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. 
Demet özdemir küçük yaştayken Anne ve babası ayrıldığından dolayı annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a göç etmişlerdir. Lise eğitimini bitirdikten sonra dansa yönelmiştir. ÜniversiteYe gidip gitmediği ya da şu an okuyor mu o bileğiyle henüz ulaşamadık.Çeşitli dans kurslarına katılıp eğitimlerini tamamlamış kendini daha fazla geliştirmiş.Daha sonrasında
Şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra da Efes Kızlarında Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ınAteş Et ve Unut  klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında olmuştur.Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim  dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini Tut Sözünü  Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Kariyeri için iyi bir yerlere gelmeye yavaş yavaş başlamıştır.Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini oynamıştır. Çilek kokusu Demet Özdemir için dönüm noktası olmuştur. Çilek kokusuyla birlikte tanınmıştır.Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır.
En son olarakta dizinde bildiğiniz üzere her hafta cumartesi günleri erkenci kuş dizisi ile karşımıza çıkıyor. Erkenci kuş çok sevilen bir dizi muhteşem izleyici kitlesi vardır. Demet Özdemir bu dizi de de başarısını göstermiş oldu
Filmleri 🎥 

2015    Tut Sözünü    Demet    Başrol
2017/    Sen Kiminle Dans Ediyorsun    Aysel    Başrol

Televizyon

2013    Sana Bir Sır Vereceğim    Aylin Gündoğdu    Başrol
2014    Kurt Seyit ve Şura    Alya Baronez    Yardımcı Karakter
2015    Çilek Kokusu    Aslı Koçer Mazharoğlu    Başrol
2016-2017    No 309    Lale Yenilmez    Başrol
2018-    Erkenci Kuş    Sanem Aydın    Başrol

Reklam

Yıl    Şirket/Ürün    Rol    Notlar
2012    Pegasus Hava Yolları    -   
2015    Fresh Company markasının reklam yüzü    -   

Ödülleri ve adaylıkları

2015    StarMetre Fan Faktör 2 Kristal Ödülleri    Kristal Ödül    Sana Bir Sır Vereceğim    Kazandı
2016    7.KTÜ Medya Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu    Çilek Kokusu    Adaylık
2.Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu    Adaylık
43.Pantene Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu    No 309    Adaylık
2017    1.Müzikonair Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu    Adaylık
Gelişim Üniversitesi 6.Medya Ödülleri    Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu    Kazandı 

Demet Özdemir hakkında topladığım bilgiler şimdilik bu kadar tabi merak ettiğimiz konularda var fakat o bilgilere ulaşmak için demet Özdemir’in röportajlarını takip etmek gerek.Röpörtajlarına göre şimdilik bu kadar bilgi edinebildim.
  Tabi demet Özdemir’den bahsetmişken can yaman hakkında da bir biyografi yatmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Erkenci kuş dizisi ile birlikte tanılan can yamanın çok sevilen bir kitlesi oluştu. Erkenci kuş dizisinde demet Özdemir ve can yamanı birbirlerine çok yakıştırıyorlar gerçek hayatta da sevgili olmasını çok isteyen bir hayran kitleleri var. Ayrıca dizilerdeki özelliklede erkenci kuş dizisindeki kıyafetleri herkes çok merak ediyor.muhteşem kıyafetler hakkında da bir blog yazmayı düşünüyorum.
bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere 

Şimdilik hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder